Fashion

Mocasini pentru barbati – orice domn si-i doreste

O tinuta bine pusa la punct reprezinta in prezent nu numai un atu pentru doamne si domnisoare, ci si pentru domni. Acestia s-au sincronizat in ultima vreme cu trendurile internationale in materie de imbracaminte si incaltaminte, adoptand un look sofisticat ca organizare, insa mereu proaspat si plin de originalitate. A fi metrosexual inseamna a fi un barbat increzator in farmecul personal, un barbat care este capabil, bine educat si stilat.

Daca doriti sa va numarati printre cei care nu-si neglijeaza aspectul exterior si reusesc sa se adapteze savant la cerintele modei actuale, mocasinii pentru barbati sunt un must have al ultimilor ani. La fel precum mainile reprezinta cartea de vizita a unei doamne, in acelasi mod incaltamintea, in cazul unui domn, poate spune multe despre purtatorul ei. Se spune ca achizitionarea unui numar impresionant de perechi de pantofi este punctul slab al femeilor in materie de fonduri cheltuite de dragul modei, insa stilistii actuali considera ca acest privilegiu ar trebui sa revina barbatilor, care vor ajunge sa se premieze cu cate o noua pereche de pantofi procurata.

Mocasinii pentru barbati imbina in design un aspect retro cu latura eleganta, si nu orice tinuta poate sustine cu succes o combinatie care sa-i puna in valoare. Acest tip de incaltaminte nu poate fi purtat in orice situatie si este in genere destul de pretentios in ceea ce priveste piesele vestimentare cu care poate fi asortat.

Astfel, daca planuiti sa va achizitionati o pereche sau daca sunteti deja un fericit posesor de mocasini barbatesti, va recomandam sa respectati in principal cele mai simple reguli de asortare cromatica, aveti grija sa asortati culoarea mocasinilor cu cea a unui item aleatoriu care sa se regaseasca in tinuta la care aspirati, sau chiar cu cea a camasii.

De asemeni, acordati o atentie deosebita designului pantalonilor pe care ii veti imbraca, blugii lungi sunt de evitat, mocasinii pentru barbati fiind mai potriviti pentru pantaloni scurti sau trei sferturi, insa aveti mare grija ca nu cumva sa purtati sosete prea lungi -albe sau pantaloni sport.

Veti purta mocasinii barbatesti in functie de eleganta designului lor si veti evita situatiile in care un aspect prea sofisticat al acestora ar stirbi impactul outfitului pe care l-ati ales, evitand conditiile meteo nefavorabile care i-ar putea deteriora vizibil sau i-ar transforma negativ.

Nu este nevoie sa fii un impatimit al modei pentru a respecta cateva reguli simple de aranjare care va vor aduce succesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.