ventuze masaj de vanzare
Sanatate

Ventuzele pentru masaj – scurt ghid de cumparare

Ventuzele pentru masaj reprezinta una dintre cele mai sigure forme de terapie alternativa. Ele te pot scapa de durerile musculare sau de cele de oase, sunt bune pentru persoanele stresate sau pentru cele care au o activitate foarte intensa, de orice fel ar fi ea. In general calmeaza organismul si aduc multe efecte beneficie in planul sanatatii fizice si psihice, dar aceste ventuze anticelulitice trebuie sa fie achizitionate cu un pic de grija pentru a nu ajunge sa faca si rau.

ventuze masaj de vanzare

Ventuzele pentru masaj de vanzare – ce trebuie sa stii despre ele

In primul rand, poate ca ai vazut pe internet destul de multe site-uri care au ventuze de masaj la vanzare. Cum nu exista un sistem acreditat pentru a comercializa astfel de instrumente, trebuie sa te multumesti pentru moment cu magazinele online, dar asta nu inseamna ca nu merita sa cauti cele mai sigure surse de unde le poti cumpara. Cauta in special site-urile care vand fie doar ventuze, fie pe acestea impreuna cu alte produse asemanatoare. Astfel, exista cele mai mari sanse ca ele sa fie originale si utile organismului, nu niste simple bucati de cauciuc, prost construite si in cele din urma, inutile.

Dupa ce ai gasit site-ul pentru ventuze de masaj de vanzare, urmatorul pas logic ar fi sa alegi setul sau ventuzele care ti se potrivesc (mai bine spus, care se potrivesc problemei tale).  Asta pentru ca ventuzele, desi par simple la prima vedere, sunt si ele pe categorii. Spre exemplu, daca vrei sa intervii cu un masaj la nivelul spatelui, atunci trebuie sa cumperi si sa folosesti niste ventuze mari, acestea fiind potrivite pentru zonele extinse precum spatele si picioarele.

O alta categorie cu utilizare mai larga este cea a ventuzelor medii. Acestea pot fi folosite pentru masajul bratelor si al pieptului sau gatului. Mai specializate sunt ventuzele pentru fata si in special cele destinate ochilor. Acestea trebuie sa fie folosite extrem de atent, pentru a nu lasa urme inestetice. Desi nu sunt dureroase, ventuzele tinute prea mult pe piele cauzeaza inrosirea acesteia si nimeni nu isi doreste asta, nu la nivelul fetei. Asadar, desi recomandam masajul cu ventuze pentru acasa, cel pentru fata si cel pentru ochi ar trebuie facut doar dupa ce capatati un pic de experienta cu ventuzele mai mari.

Astfel, ventuzele mari sunt potrivite pentru picioare si spate, cele medii sunt pentru maini si cele mici sunt pentru fata. De asemenea, exista si un tip special de ventuze masaj, cele pentru ochi. Acestea sunt cele mai mici posibile si trebuie sa fie folosite cu mare atentie, intrucat sunt aplicate pe una dintre cele mai sensibile zone.

Cititi si: https://cuppingresource.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.