Sanatate

Trei plante pentru tratarea infectiilor respiratorii

O infectie a aparatului respirator se refera bolile infectioase legate de aparatul respirator. In general exista doua tipuri care se numesc infectii ale cailor respiratorii superioare si infectii ale cailor respiratorii inferioare. O infectie la nivelul apratului respirator include orice infectie legata de plamani, caile respiratorii, gat si de sinusuri. Aceste infectii apar, in general, din cauza unui virus. Este unul dintre cele mai raspandide motive pentru care o persoana viziteaza farmacia, iar o simpla raceala este cea mai raspandita infectie.

Atunci cand suferiti de o raceala simpla picaturi de fluid foarte mici, in care este cuprins si virusul de raceala, sunt raspandite in aer in momentul in care vorbiti, tusiti sau stranutati. De indata ce aceste picaturi sunt inhalate de alte persoane, acestea sunt, de asemenea, au sanse mari de a fi infectate. Aceste infectii respiratorii pot fi raspandite atat prin contact direct cat si indirect. Daca va atingeti ochii sau nasul inainte sa atingeti o alta persoana, mai ales atunci cand sunteti racit, este foarte posibil sa le transmiteti infetia si lor. Insa exista cate o solutie la orice problema. Incercati tratamentul cu plante pentru infectiile aparatului respirator si veti experimenta diferenta.

Tipuri de infectii ale aparatului respirator

Aceste infecti sunt de doua feluri: infectii ale cailor respiratorii superioare si infectii ale cailor respiratorii inferioare.

Infectii ale cailor respiratorii superioare

Cele mai comune dintre infectii include:

  • Gripa
  • Laringita
  • Sinuzita
  • Amigdalita
  • Raceala simpla

Tusea este cel mai comun simptom pentru o infectie a cailor respiratorii superioare. Exista si alte simptome cum ar fi durerea de cap, durerea musculara, stranutul, dureri ale gatului, curgerea nasului sau nas infundat.

Infectii ale cailor respiratorii inferioare

Cele mai comune dintre infectii sunt:

  • Tuberculoza
  • Bronsiolita
  • Pneumonie
  • Bronsita
  • Gripa

Cele mai bune 3 plante pentru tratarea infectiilor respiratorii

Radacina de Nalba Mare: este favorizata in tratarea tusei foarte uscate. Aceasta planta face minuni instantaneu, deoarece contine proprietati antiinflamatorii. Aceasta este cu adevarat benefica in pentru crupa, caz in care gatul si laringele uscat sunt cauzele care stau la baza inflamatiei.

Coaja de ciresi salbatice: aceasta planta actioneaza ca un antispastic bronsic, care este eficient in special in ceea ce priveste crupa, tusea convulsiva, pneumonia, bronsita si raceala la plamani. Aceasta s-a dovedit foarte benefica in tratarea spasmelor diafragmei, un muschi al tractului respirator. Aceasta este una dintre cele mai eficiente plante pentru tratarea infectiilor aparatului respirator.

Echinaceea: aceasta plant limfatica ajuta la stimularea capacitatii innascute a organismului in lupta impotriva bolilor cronice, prin cresterea numarului de celule albe din sange. Aceasta planta ajuta la consoidarea integritatii celulelor sanatoase, dar si la cresterea numarului de macrofage care ajuta organismul in lupta cu deseurile care sunt produse de organism in lupta impotriva elementelor.

Acestea sunt trei dintre cele mai bune plante pe care le poate incerca oricine pentru alungarea infectiilor respiratorii intr-un mod liber si in conditii de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.