Fashion

Fond de ten Pure Light, Yves Rocher

V-am povestit ca am incercat aproape toate fondurile de ten de la Yves Rocher si pana nu demult preferatul meu a fost Zero Defecte, un fdt cu acoperire mica spre medie, care arata foarte bine pe un ten fara prea multe imprefectiuni. Anul acesta am renuntat la Zero Defecte, nu pentru ca as fi fost nemultumita, ci pentru ca sunt atatea fonduri de ten pe care vreau sa le incerc..
Ca sa fie lista completa, am cumparat fdt Pure Light si Youthful Glow de la Yves Rocher, sa le incerc si pe acestea. Ambele mi-au placut mult, mai mult decat Zero Defecte.
Pure Light lumineaza intr-adevar tenul, asa cum promite, il uniformizeaza frumos si acopera cearcanele daca este cazul. Are o textura usoara, fluida si parfumul este discret, mai discret decat la cel restructurant cu trandafir, pe care nu il mai cumpar din cauza mirosului prea intens.
Ca minus, este transferabil, asadar telefonul meu la sfarsitul zilei are nevoie de o demachiere sanatoasa.
Cu siguranta il voi mai cumpara din cand in cand, cand folosesc un fdt cu o nuanta mai inchisa, aplic Pure Light sub ochi in loc de iluminator si isi face treaba bine si asa.
Costa 60-70 de lei, in functie de promotiile celor de la Yves Rocher, pret destul de mare avand in vedere ca la Max Factor de exemplu, gasiti in pretul asta fdt cu acoperire medie spre mare (daca aveti nevoie de asa ceva), dar daca il luati la promotie merita incercat.
In categoria asta de pret, daca trebuie sa aleg intre Pure Light si Smooth Effect de la Max Factor, aleg Smooth Effect, fara nici un dubiu. Dar daca trebuie sa aleg intre fdt de la Yves Rocher, este unul dintre cele mai bune fdt pe care le gasiti la ei (alaturi de Youthful Glow).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.