Uncategorized

Comedy Cluj- un festival minunat

Lume, lume,in perioada 14-23 octombrie se anunta Festivalul International de Film Comedy Cluuuj!!!

In cadrul festivalului vor rula peste 100 de filme din 30 de tari si vor fi 80 de invitati de seama de pe toate meleagurile!

In plus, concerte, workshop-uri, concursuri, spectacole de teatru si stand-up comedy si expozitii de arta vor ridica nivelul de interactivitate al Comedy Cluj! Ce mai, se anunta un octombrie hilar :)

EXTRA si deosebit de important! In cadrul festivalului se desfasoara doua concursuri, la care deja puteti pafrticipa deja!

Primul- Este vorba despre un concurs de parodie si scurt metraj ce dureaza pana pe 3 octombrie. Foarte simplu ce trebuie facut: sa parodiati un film deja lansat pe piata ( ca nu luam de pe torente) sau sa realizati un scurt-metraj ce are la baza un text de pe www.tvdece.ro , ce trebuie mai apoi uploadat pe www.trilulilu.ro/concurs/comedycluj.

Castigatorii alesi in urma unei jurizari, vor putea castiga pentru premiul I, la oricare dintre cele doua categorii, o tableta Prestigio, acreditare in cadrul festivalului si proiectarea filmuletului pe marile ecrane! :)

Partenerii ce au facut posibila aceasta sectiune de concurs sunt: Prestigio, Trilulilu, TVdece.

Al doilea- concursul de banda desenata dureaza pana pe 14 octombrie, iar participantii trebuie sa trimita o lucrare, ce ilustreaza o scena dintr-un film de comedie, la adresa de e-mail: comics@revistacomics.ro. Formatele trebuie sa fie jpg, A4, 300dpi, alb-negru sau color, desenate cu mana, cu ce puteti.

Premiul I consta intr-o tableta Prestigio si o aparitie in Revista Comics.

Partenerii, in mod evdient, sunt Prestigio si Revista Comics, pentru aceasta sectiune a festivalului.

Pentru a fi cat mai la curent cu tot ce tine de Comedy Cluj, trebuie urmarite conturile acestuia de pe retelele de socializare:

  • http://facebook.com/FestivalulComedyCluj
  • http://twitter.com/ComedyCluj, hashtag #comedycluj
  • http://foursquare.com/comedycluj

De asemenea, blogul oficial al festivalului, http://comedycluj.ro/blog, va comunica cele mai importante noutati!

Spor tuturor si felicitari domnului Bogdan Besliu pentru initiativa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.