Arctic AND275+
Stiinta si Tehnica

Frigider cu doua usi Arctic AND275+ – are grija de alimente

Alegerea frigiderului nu este chiar o alegere usoara, avand in vedere functiile acestuia, insa, va trebui sa va ganditi de cat volum de depozitare aveti nevoie. Daca sunteti un cuplu tanar, care nu are nevoaie de un frigider prea mare, iar 259 l ii sunt de ajuns, noi va oferim o indicatie: Frigider cu doua usi Arctic AND275+.

Aspectul exterior pe care il are Frigiderul cu doua usi Arctic

Modelul este de culoare alba si se deschide spre partea dreapta. Este dotat cu usi reversibile, dar si cu un maner orizontal integrat. Pentru o mai buna gestionare a spatiului, veti putea muta usile, fie in stanga acestuia, fie in dreapta. De asemenea, are si o greutate de 46.5 kg, fiind ceva mai mica fata de alte aparate. Dimensiunile (l x L x A) acestuia sunt de 159.8 x 54 x 60 cm, acesta fiind un aparat de dimensiuni potrivite, chiar usor restranse fata de alte modele.

Frigider cu doua usi Arctic AND275+ – trasaturi tehnice de care trebuie tinut cont in alegerea sa

Un prim aspect ce trebuie mentionat despre acest frigider este referitor la capacitatea sa, aceasta fiind de 259 l, volum net total. Din acesta, congelatorului ii revine o capacitate de 49 l. Frigiderul va pune la dispozitie o capacitate de 210 l, ceea ce inseamna se potriveste tuturor celor care nu au prea multe alimente de conservat. In total, volum brut este de 263 l.

Arctic AND275+
Arctic AND275+

Aparatul electreocasnic Arctic AND275+ are o clasa de eficienta energetica A+, aceasta garantand un consum redus de curent electric. Important de spus este faptul ca are un consum energetic de 240 kWh/an, aspect important de luat in calcul atunci cand veti avea de platit facturile. Rafturile acestui Frigider cu doua usi Arctic AND275+ sunt in numar de 3. Tot 3 sunt si suporturile pentru usa pe care le are acesta. Astfel ca, beneficiaza de cateva rafuri utile in administrarea mai buna a alimentelor. Din lista componentelor acestui frigider face parte si compartimentul pentru fructe/legume, acesta fiind un compartiment indispensabil. Este un model prevazut si cu o capacitate de congelare de 3.5 kW/h. Iluminarea interioara este un mare beneficiu inrucat veti vedea mai bine in interiorul acestuia atunci cand veti lua alimentele. Termostatul reglabil are rolul de a regla temperatura interioara, astfel incat sa fie ajustata pentru fiecare tip de aliment. Garden Fresh este compartimentul care va pastra pentru o perioada indelungata fructele si legumele dumneavoastra.

Sistemul antibacterian este o functie de mare importanta a acestui aparat intrucat va proteja aparatul electrocansnic de bacterii si de inmultirea acestora. Accesoriile sale, respectiv suportul pentru oua si tava pentru gheata vor fi si ele de ajutor atunci cand veti pastra oua si veti pastra gheata. Frigiderul cu doua usi Arctic AND275+ dispune de un compresor. In cazul in care dispozitivul ramane fara alimentarea la curentul electric, acesta are o autonomie fara curent electric de 16 ore.

Cat despre pretul acestui frigider cu 2 usi, trebuie spus ca nu este unul ridicat, intrucat dispune de multe facilitati, ceea ce il face util. Tocmai de aceea, els e alfa mereu in topul alegerilor consumatorilor care stiu ce vor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.