48HL737F
Electrocasnice

Televizorul LED Horizon 48HL737F –  pentru o sufragerie moderna

Daca aveti o locuinta spatiosa si un living la fel de mare va trebui sa achizitionati un televizor pe masura dimensiunilor acesteia. Un model potrivit pentru living este si Televizorul LED Horizon 48HL737F.

Informatii legate de marime si greutate

Televizorul Horizon are o marime ceva mai mare, fara stand, dimensiunile (W x H x D) fiind de 1050 x 80 x 665 mm. In schimb, cele cu stand (W x H x D) sunt de 1050 x 190 x 705 mm. Greutatea pe care o cantareste acest model este de 13.5 kg.

Televizorul LED Horizon 48HL737F – cu sta acest model la capitolul functii si tehnologie

Acest tip de televizor din gama Horizon 2016 este dotat cu functia pentru monitor. De asemenea, desi este Non Smart, acesta isi pastreaza si alte caracteristici destul de bune ceea ce il recomanda pentru achizitie. Prezinta tehnologia LED, ceea ce reprezinta un aspect de luat in considerare, avand in vedere faptul ca va contribui la o iluminare a ecranului mai buna, fiind si economic.

Dispozitivul 48HL737F detine un sistem audio tip stereo, iar sunetul va avea o iesire de 2 x 8 W, ceea ce inseamna ca este destul de potrivit pentru a avea un sunet clar. Nu trebuie uitate nici caracteristicile superioare ale sunetului, ceea ce reprezinta un aspect demn de luat in considerare. Acestea sunt de tipul: Dolby Digital Plus, Egalizator, dar si NICAM Stereo. Un aspect important ce trebuie luat in considerare in vederea asezarii acestuia in locuinta dumneavoastra este diagonala ecranului. Aceasta diagonala este de 121 cm, astfel ca, il puteti aseza linistiti in sufragerie, acolo unde distanta dintre ecran si ochii privitorului este ceva mai mare. In plus, acest display este de tip plat.

Rezolutia este importanta, acest model avand o rezolutie de calitate superioara, mai exact, Full HD. Contrastul dinamic este tot un detaliu important referitor la imaginea acestuia. Acest contrast este de 4000:1, ceea ce inseamna ca este unul destul de ridicat. Claritatea imaginii este data si de luminozitate, aceasta fiind de 300 cd/m². Imaginile vor fi redate cu un aspect tip 16:9. De specificat este si rezolutia pe care o are acest LED Horizon, care este de 1920 x 1080 pixeli.

Specificatii ce tin de tipurile de conexiuni

Nu va trebui sa va faceti griji in ceea ce priveste vizionarea din anumite unghiuri, acest model avand un unghi de vizibilitate bun, acesta fiind de 178/178 grade. Redarea acestuia se realizeaza prin tunerul digital de tipul DVB-T, DVB-C. Tot referitor la redare si transmisie trebuie mentionat faptul ca detine si caracteristica de redare video, dar are si intrare pentru antena. Player-ul multimedia integrat este de ajutor in vederea redarii continutului audio-video. Despre partea referitoare la conexiuni sunt numai lucruri bune de spus. Asta pentru ca detine si conexiuni diverse, precum AV In, RF In, Slot CI+, Digital Audio out.

48HL737F
48HL737F

Televizorul Horizon 48HL737F este echipat cu 1 intrare PC (D-sub 15 pini), cu 1 intrare tip USB, precum si cu 1 pentru component. Este utila si intrarea tip Scart (RGB), dar si minijack-ul pentru casti. Porturile HDMI sunt in numar de 2. Acestui dispozitiv ii revine si o compatibilitate VESA de 400 x 400, aceasta fiind utila in vederea montarii pe un perete. Putem considera faptul ca nu are un consum prea ridicat fata de alte modele, puterea consumata acesta fiind de 66  W. Cablul de alimentare, manualul de utilizare si telecomanda nu trebuie sa lipseasca dintre accesoriile acestui televizor.

Drept caracteristici speciale ale sale sunt:  Mod Hotel, Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volume Management, Wake-Up Alarm, USB Cloning, Start-Up Position. Televizorul LED Horizon 48HL737F are un pret de achizitie, care se potriveste avantajelor pe care le ofera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.