Ventuze masaj XL
Fashion Masaj si relaxare Sanatate

Ventuze silicon masaj anticelulitic xl – exact ce ai nevoie

Celulita, bat-o vina! Acel aspect de coaja de portocala neplacut si deranjant care apare la nivelul picioarelor si abdomenului! Insa, din fericire, exista un remediu pentru aceasta reprezentat de masajul anticelulitic. Iar instrumentul de baza cu care se efectueaza masajul este un set de ventuze silicon masaj anticelulitic xl – un remediu popular si eficient. Si iata de ce.

De ce ventuze silicon masaj anticelulitic xl?

In primul rand, ventuzele din silicon se dovedesc cele mai eficiente pentru masaj, indiferent ca este vorba de un masaj aplicat acasa sau de unul la salon, centru wellness sau spa. Ele reprezinta o varianta moderna, cu un sistem de prindere si indepartare foarte usor. Mai precis, acestea au o suprafata foarte neteda, fiind placuta pentru masaj.Ventuze masaj XL

Materialul ventuzelor din silicon se dovedeste rezistent in timp, fara a se crapa si fara a imbatrani. Insa, cu toate astea, nu recomandam sub nicio forma instrainarea ventuzelor. Nu le imprumutati altor persoane si nici nu le aplicati pe pielea care nu este curata.

Pentru o aplicare usoara se foloseste ulei esential. Ventuzele se prind prin efectul de vacuum, iar miscarile circulare sau liniare ajuta la obtinerea unui masaj eficient impotriva celulitei. Pe tot parcursul sedintei de tratament, pacienta simte o stare de confort, fiind decomandat ca aceasta sa stea intinsa (in cazul in care se ocupa altcineva de aplicarea ventuzelor) sau in picioare, daca decide sa le aplice singura. Mai mult decat atat, aplicarea pe cont propriu a ventuzelor se realizeaza mai usor atunci cand va privizi in oglinda.

Ventuzele nu provoaca dureri si nici intepaturi. Insa, dupa indepartarea ventuzelor raman ceva urme pe suprafata pielii. Acestea nu sunt foarte neplacute, dar transmit un mesaj important despre starea de sanatate.

De asememea, este important sa alegeti ventuze masaj anticelulitic xl transparent, indiferent daca sunt sau nu colorate. Scopul este sa va ajute sa va dati seama care este nivelul de aspersie al pielii. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca ventuzele va lasa sa observati cat de mult sa le lasati sa actioneze la nivelul pielii.

Dincolo de acest lucru, trebuie avut in vedere faptul ca un set de ventuze xl este ceea ce va trebuie deoarece ele ocupa mai mult din suprafata pielii, reusind sa genereze rezultate rapid.

In plus, un set cu ventuze in fomar XL include mai putine piese. In felul acesta, in loc sa aplicati mai multe ventuze S, mai bine alegeti sa aplicati cateva XL.

Ce spun urmele lasate de ventuze silicon masaj anticelulitic xl despre starea ta de sanatate?

Din pacate, cu cat urmele sunt mai inchise la culoare, cu atat este o dovada a faptului ca starea de sanatate nu este tocmai ok. De ce? Nivelul de toxicitate al pielii este mai crescut. Drept urmare, trebuie avuta grija cu stilul de viata si alimentatia. Insa, nu trebuie sa va faceti griji ca aceste urme vor fi persistente. Trebuie sa stii ca pe masura ce tratamentul va inainta, acestea vor disparea. Insa, este important ca ele sa devina din ce in ce mai deschise la culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.