merita-cumparat-iphone-6-plus
Stiinta si Tehnica

Despre iPhone 6 Plus – Recenzie. Merită?

În cursul zilei de ieri pe reţea a umblat o informaţie destul de plauzibilă cum că noul iPhone 6 Plus se îndoaie în buzunar, fără a aplica destulă forţă. Lewis Hilsenteger de la Unbox Therapy, de dragul ştiinţei a pus testul în termeni practici, astfel ajutându-se de cele două mâini din dotare rezultatul a fost unul pozitiv! Noul iPhone 6 Plus datorită amprentei uriaşe se îndoaie aplicând nu foarte multă forţă!

Nu sunt sigur dacă îţi doreşti să-ţi înveleşti nouă achiziţie într-o carcasă, dar este spre binele investiţiei tale! Testul nu se opreşte doar la compania Apple, un Samsung Galaxy Note 3 este supus aceluiaşi test, ba chiar suportând de două ori forţa exercitată asupra iPhone-ului!

Ce se poate întâmpla cu un iPhone 6 Plus în buzunar, dar cu un Samsung?

despre-iphone-6-plus

Bnous Review – Samsung Glaxy Note 4

Cel mai aşteptat device, din punctul meu de vedere, este bineînţeles, Note 4! Ediţia a patra a note-ului este prima care nu primeşte un upgrade la dimensiunea ecranului, păstrând acelaşi dreptunghi de 5.7 inch, însă primeşte update la uimitoarea rezoluţie, unde nu se poate distinge absolut nici un pixel: 2560×1440 pixeli (UHD). Un SuperAMOLED cu culorii aprinse, vii şi nivel de negru adânc. Toata aceasta tehnologie, desigur, protejata de 2.5D Gorilla Glass 3. Asta înseamnă că sticla este rotunjită la margini pentru a facilita anumite swipe-uri în Android.

Fabletul va fi disponibil în două versiuni – una cu procesor Snapdragon 805 şi capabilităţi LTE Cât.6 iar cealaltă cu procesor Exynos 5433 octacore şi LTE Cât.4. Încă de la lansarea acestuia va veni preinstalat cu versiunea 4.4.4 KitKat şi interfaţa Samsung TouchWiz, indentică cu cea de pe Galaxy S5.

S Pen-ul primeşte o regândire de design, oferind un grip mai bun. Nici pe partea de software nu au stat degeaba, introducând funcţii noi în aplicaţia S Note şi în departamentul multi-window.

Camera digitală primeşte şi aceasta un avânt la un senzor de 16MP şi funcţie OIS (stabilizare optică a imaginii). Nouă camera frontală are un senzor de 3.7MP şi se vrea să domine la capitolul de portrete.

Samsung a decis să includă de data aceasta trei microfoane în Galaxy Note 4 pentru a elimina şi mai bine zgomotul de fundal. Inlcud şi o aplicaţie nouă care poate selecta cu ce microfon să se înregistreze, cu până la 8 canale.

Bateria dacă nu era îndeajuns de “mare”, acum vine cu 3.220mAh şi cu un nou mod de încărcare: până la 50% baterie încărcată în 30 de minute.

Un pas uriaş pentru Samsung a fost decizia materialelor folosite. Note 4 primeşte un frame din metalexact precum Galaxy Alpha cât şi capacul spate ce imită pielea.

Pentru mai multe detalii tehnice.

Galaxy Note 4 va fi disponibil din Octombrie, însă preţul nu se cunoaşte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.